Un nou drum +

7c0770093d294e01c21618647442585b

un gând minunat🙂

„Make yourself a priority once in a while. It’s not selfish. It’s necessary.”

– Karen A. Barquiran

Din când în când suntem nevoiți să luăm decizii dificile pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Uneori, suntem nevoiți să punem punct unor episoade din viață la care ținem și de care ne ținem agățați, fiindu-ne teamă să le dăm drumul.

Cam în acest punct mă aflu în acest moment. Și ezit între a nu schimba nimic și a-mi întoarce universul pe dos. Simt o nevoie urgentă de schimbare, că și cum nimic nu mă mai mulțumește, care se contopește cu comoditatea și teama de schimbarea. Zeci de întrebări își fac loc înăuntrul meu și încerc să le caut tuturor răspunsuri. E greu. E dureros. E al naibii de dificil când nu găsești răspunsurile de care ai nevoie.

Însă, vine un timp, în care sufletul are nevoie să fie pus pe primul loc și nu te mai lasă să stai liniștit. Te inundă cu insomnii, cu întrebări, cu gânduri ciudate, cu dorințe și vise absurde și îți șoptește că nu ești bine, că se poate mai mult, că se dorește mai mult din partea ta. Și atunci te trezești într-o bună zi că vrei ceva mai mult, că visezi și tu la ceva mai frumos, la ceva mai plăcut, la ceva care să-ți umple golurile sufletului. Și atunci știi că nu ai încotro și că trebuie să iei niște decizii.

Vine o vreme când TU trebuie să deții locul I în topul celor mai îndrăznețe vise. Și știi că trebuie să iei măsuri urgente, dar eziți. Nu știu de ce …poate că teama de schimbare e mare sau poate că nu suntem obișnuiți să ne punem pe primul plan. Poate că locul I a fost prea mult timp ocupat de alții , lucru care ne-a știrbit încrederea în forțele proprii. Poate ne este  teamă că nu ne vom ridica la înălțimea așteptărilor, dar de unde să știm dacă nu încercăm ?

Astăzi …este momentul ideal pentru acest lucru.

Pentru MINE pe locul I.🙂

One thought on “Un nou drum +

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s