Puterea magică a gândului

 de David Joseph Schwartz

eaeb9d06ed8346a15e6a05e9f53c7ec1

Am citit astăzi o carte care m-a pus efectiv pe gânduri. O carte motivațională minunată, una dintre cele mai bune pe care am avut plăcerea să le savurez🙂

Eu sunt o persoană pozitivă, zâmbitoare, calmă și consider că sunt pe drumul ce bun🙂 Însă această carte m-a surprins chiar și pe mine😀 Se pare că mai ai mult de învățat, mult de înțeles și mult de aplicat în viață pentru a avea ceea ce îmi doresc.

Este o carte pe care o poți citi la orice vârstă pentru că te întoarce pe dos, te face să te gândești la viața ta, să cauți soluții, să nu te mulțumești cu puțin și nici să aștepți cuminte succesul.

Este o carte împărțită în mai multe capitole interesante, o carte pe care o poți lua cu tine în vacanță, în drum spre serviciu sau școală, o carte pe care e bine să o ai alături în orice împrejurare.

Mi-a plăcut foarte mult abordarea, stilul curat și simplu al autorului, citatele și exemplele menționate. Avem nevoie de o doză mare de optimism în viața noastră, de un semn care să ne trezească mintea și să ne determine să reacționăm.

Din păcate suntem mulți cei care se lasă doborâți de viață și circumstanțe, cei agățați încă de trecutul lor plin de erori, cei care nu văd mai departe de ziua de azi.

Dacă vă decideți să o cumpărați mai jos regăsiți oferta de la Elefant:

http://www.elefant.ro/carti/lecturi-motivationale/dezvoltare-personala/puterea-magica-a-gandului-editie-revizuita-171658.html

PS: Acesta nu este un mesaj publicitar, ci mai degrabă un îndemn la autoeducare🙂

Aștept părerile celor care au citit-o și savurat-o🙂

2 thoughts on “Puterea magică a gândului

  1. Mulțumesc pentru feedback, Ana🙂
   Voi încerca să-ți traduc citatul aici:
   ”Oamenii dau întotdeauna vina pe împrejurări pentru ceea ce sunt.Eu unul nu cred în cir­cum­stanțe. Oame­nii care răz­bat în această lume sunt cei care se ridică și cauta cir­cum­stan­țele pe care și le doresc, iar dacă nu le găsesc, le cre­ează. ”🙂
   Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s