O zi perfectă

a4b5621fb089acd93d8a4bfb16427a72

Am spus și repet: viața e o minune🙂 Indiferent cât de mult ți-ar lua să înțelegi acest lucru, în momentul în care ai conștientizat-o a prins aripi în sufletul tău. Te dezvolți pe măsura gândurilor tale, așa că nu fii surprins dacă zilele îți par dificile și fără sens. Diminețile tale ar trebui să cuprindă un ritual, cel puțin până te obișnuiești cu noul tău mod de gândire. Recunoștința, bucuria, dragostea de viață și semeni ar trebui să-ți inunde sufletul, astfel încât dimineața, când vei fi atins de prima rază de soare să sari din pat și să mulțumești pentru privilegiul primit.

O zi perfectă în viziunea mea este o zi în care nu lași pe nimeni și nimic să-ți atingă și să-ți murdărească sufletul. O zi perfectă este acea zi în care te-ai trezit zâmbind și cu sufletul debordând de energie pozitivă. O zi perfectă este ziua în care ți-ai amintit să-ți suni mama și să-i spui că o iubești. O zi perfectă este acel moment în care te-ai privit în oglindă și te-ai văzut cu adevărat, acel moment în care ai înțeles că indiferent de cum ai arăta din punct de vedere fizic sufletul este cel care strălucește, cel care vibrează, cel care înfrumusețează omul. O zi perfectă este clipa în care ai îngenunchiat în fața lui Dumnezeu, ți-ai deșertat poverile și ai recunoscut, plin de umilință, că fără El nu există împlinire.

Oprește-te din ceea ce faci pentru un minut și reflectează la viața ta. La cine ești. La cine dorești să fii. La visele tale. La schimbările care au avut loc în viața ta. La modul în care-ți conduci viața. Te-ai întrebat vreodată ce vrei cu adevărat? Care îți sunt așteptările? Cum vezi tu viitorul?

Oameni buni, ziua perfectă nu există, cum nu există nici viață perfectă, nici soare fără umbră. Ziua perfectă la care tânjim este fiecare zi pe care o trăim, fiecare zi pe care nu o vedem și nu o simțim. Fiecare zi pe care nu o savurăm în întregime. Ziua perfectă este ziua în care lucrurile mărunte nu te enervează, eșecurile nu te dărâmă, emoțiile nu te distrug.

Ziua perfectă este ziua în care decidem să luăm în mâini frâiele vieții și să acționăm spre binele nostru, cerându-i lui Dumnezeu să fie aproape de noi și să ne ajute ca deciziile pe care le luăm zilnic să fie cele mai bune.

Așa că ridică-ți privirea din mormanul de lucruri inutile în care ți-ai îngropat mintea și sufletul și începe să gândești așa cum o fac oamenii de succes.

Poți face orice atâta timp cât ești convins de acest lucru.🙂

3 thoughts on “O zi perfectă

    1. Mulțumesc Roxanaaaa🙂 Eu sunt sigură că fiecare persoană care trece pragul blog-ului meu este un om minunat și deosebit :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s