Mai așteaptă puțin…

10425868_443281735819283_9120116474887952412_n

Dacă te grăbești nu poți iubi niciodată. Dragostea are nevoie de răbdare. Dragostea are nevoie de susținere. De liniște. Dragostea are nevoie de libertate. Dacă ești cât de puțin egoist ți-ai ratat șansa la iubire adevărată. Sigur, poți avea relații. Poți să ai pe cineva chiar în acest moment. Însă cât de sigur ești că ceea ce simți este iubire? Cât de sigur ești de sentimentele tale, de sentimentele ei(lui)? Cât de convins ești că tot ce ai îți aparține în totalitate? 20%? 50%? Sau poate 100%?
În dragoste deși aparținem celeilalte persoane trebuie să lăsăm loc generozității, libertății, armoniei. În dragoste „ ești al meu” sau „ sunt a ta” nu sunt decât niște vorbe până ce soarta le dă viață sau le împrăștie în mii de direcții. Că iubești sau ești iubit poți afla doar în momentul în care viața va cere sacrificii. Doar atunci vei afla ce înseamnă „ te iubesc” , doar atunci vei afla ce înseamnă „ voi face orice pentru tine”.
Nu te grăbi și nu te lăsa impulsionat. Nimeni nu știe mai bine decât tine ce cauți, ce speri să găsești, ce suflet se potrivește sufletului tău. Nu pleca urechea la vorbe goale, nu te lăsa influențat, nu te arunca în brațe reci și solitare.
Cunoaște mai întâi omul de lângă tine. Vorbește cu el. Împărtășește-i visele tale. Lasă-l să te cunoască. Lasă-l să te vadă așa cum ești. Nu te amăgi cu săruturi frugale și cu vorbe plăcute. Nu îți dezamăgi sufletul permițându-i să-și reverse iubirea în vase goale de lut. Dacă ai așteptat zile întregi ce te grăbește acum …? Ai răbdare. Ai speranță. Și ce e al tău va veni…

3 thoughts on “Mai așteaptă puțin…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s