Suntem…

6f40e97b5b6124b0831d0793ff4d9f73

Suntem toate lucrurile frumoase pe care le facem pentru alții. Sau pentru noi.🙂
Suntem toate gândurile pozitive, toate sentimentele sincere și curate, toate visele minunate pe care le simțim și pe care le trăim cu adevărat.
Suntem toate poveștile cu happy end, toate începuturile, toate semnele de punctuație pe care le-am folosit ca să ne facem curaj în viață.
Suntem toate amintirile dragi, toate momentele special culese cu grijă din grădina trecutului care ne însoțesc la tot pasul și ne stârnesc emoții pozitive.
Suntem toate zâmbetele largi cu care întâmpinăm zi de zi viața, toate întrebările care ne fac să devenim curioși, toate greutățile de care ne lovim care ne stârnesc determinare și curaj.
Suntem parte din puzzle-ul numit „ viață” , parte din univers, parte din sufletul lui Dumnezeu și orice s-ar întâmpla pe lumea asta nu trebuie să uităm care ne este scopul, care este destinația finală, obiectivul nostru principal: o viață plină de fericire.

One thought on “Suntem…

  1. ”Suntem toate lucrurile frumoase pe care le facem pentru alții. Sau pentru noi. „” asta e foarte adevarat suntem ceea ce facem altora….dar …suntem..(unii) si rautaciosi,incruntati,gri, incrancenati, uraciosi, si asta facem si celor din jur…familiei prietenilor…si nu intelegem ca tot ce facem altora se oglindeste in fata noastra in viata noastra !! mai scrie tu asa frumos poate…mai invatam din asta …poate ne mai ..indulcim…si zambim…caci..da „obiectivul nostru” cel mai de valoare…o viata fericita..!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s