Visele – vitamine pentru suflet

tumblr_nld8q5Kurl1qdmhalo1_1280

Visele sunt aripi care ne ridică spre cer, spre fericire. Din momentul în care am început să visez, le-am prins gustul și nu am reușit să mă țin departe de ele. Așa că visez. Și în fiecare zi depun toate eforturile pentru ca ele să devină realitate. Să le pot atinge. Să mă pot bucura de ele. Ele sunt sursa reușitelor mele. Împlinirea lor îmi trezește sufletul la viață și îmi energizează mintea. Pentru că trebuie să depui efort, să cauți soluții, să privești în direcția corectă, să nu te lași doborât de ceea ce nu cunoști, să fii treaz atunci când pornești înspre visele tale.

Visele sunt parte din noi. Din sufletul nostru. Așa că lăsați-vă mânați de optimismul care rezidă din ele și faceți tot posibilul ca să le transformați în realitate. Bucurați-vă de satisfacția, plăcerea și armonia care izvorăsc din ele. Lăsați-vă cuceriți de entuziasmul, pozitivismul și liniștea pe care visele le emană. Uneori ești trist pentru că s-ar putea ca unele vise să se stingă înainte să ajungi la ele. Însă trebuie să-ți revii pentru că în timp ce unele vise se transformă în iluzii, altele iau naștere și așteaptă cuminți să fie luate în seamă. Este foarte important să le dedici timp. Și gândire pozitivă.

Ieși în față. Ia atitudine. Visele devin realitate atunci când te implici în acest proces, atunci când în afară de muncă există pasiune, atunci când dai ascultare instinctelor tale, atunci când îți pui speranța în Dumnezeu.

Menține-ți visele vii! Amintește-ti că orice lucru este posibil pentru cei care cred. Visele noastre devin adevărate dacă avem curajul de a le urma. Singura piedică în împlinirea visurilor tale ești tu însuți.

Așa că lasă reținerile, temerile, întrebările, necunoscutele în seama lui Dumnezeu și urmează-ți visele. Am învățat să mă dedic lor 100% pentru că dacă nu o fac nu o face nimeni. Am învățat că deși mă pot baza pe alții în unele momente, eu sunt cea care pot face diferența între eșec și succes.

Nu ești niciodată prea vârstnic pentru a-ți fixa un nou țel sau a visa un nou vis.

Fiecare vis măreț începe cu un visător.Amintește-ți întotdeauna că ai în tine puterea, răbdarea și pasiunea de a ajunge la stele pentru a schimba lumea.

One thought on “Visele – vitamine pentru suflet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s