Ia atitudine!

ecfa30cfb601d03ef6df597b93812174

Când decidem că merităm mai mult înseamnă că începem să ne cunoaștem. Nu neapărat nevoile, ci mai degrabă dorințele ascunse. Sufletul nu mai este un străin. Începem să dezvoltăm gânduri, sentimente, vise și să trecem la treabă.
Ne stabilim obiective, ne prioritizăm timpul, facem lumină în viața noastră. Lucruri bune și minunate se întâmplă în momentul în care decizi că meriți mai mult, că vrei o viață fericită, că banalitatea nu este o opțiune.
Când decidem că merităm mai mult ne plasăm pe primul loc și nu la coadă. Luptăm mai intens, suntem mai înțelepți, conștientizăm că de fapt „ bine ” nu este extraordinar.
Deci încetăm să mai dorim o viață bună. Încetăm să mai dorim o relație bună. Încetăm să mai avem vise bune. Și trecem la un alt nivel, cel al extraordinarului. Ne situăm gândurile și deciziile la un alt nivel. Gândim mai profund, lăsăm impulsivitatea deoparte, chiar riscăm uneori, pentru că suntem deja la un alt nivel.
Când decidem că merităm mai mult ne rupem de trecut. De greșeli. De regrete. Este ca și când am începe un nou capitol, ca și când am da pagina. În acel moment începem să punem în aplicare toate lucrurile de care ne temeam. Investim în noi și prin urmare în viață. Cantitatea nu mai este importantă pentru cei care se cunosc. Calitatea în schimb devine obiectivul principal.
Când decidem că merităm mai mult ne aruncăm în cutia cu vechituri gândurile negative, cuvintele care încep cu „ dacă”, ” nu pot ”, nu știu ”, ” mi-e teamă„ și începem să luăm inițiativă.
Când decidem că merităm mai mult ne respectăm. Prin simplul fapt că suntem deschiși la schimbare ne vom transforma viețile în ceva extraordinar. Vom fi alții, la fel și cei din jurul nostru.
Așadar, decide că vrei extraordinarul în viața ta și începe cu tine. Meriți mai mult, așa că da startul unei noi etape din viața ta! Ai curajul să fii schimbarea pe care ți-o dorești!

2 thoughts on “Ia atitudine!

  1. waw… daca ai sti cat de mult mi s-a schimbat viata din momentul in care am ajuns la radacina fiintei mele si m-am acceptat asa cum sunt… am ajuns la un nivel de fericire nesperata, in stare pura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s