Crede că poți face orice

91ad8c7d65442401349f50cd80fc658e

TU poți face orice!
Orice! Indiferent de moment, de zi, de circumstanță poți face tot ceea ce îți dorești. Poate că va dura ceva timp până când vei vedea rezultatele, poate că te vei îndoi pe parcurs de abilitățile tale sau poate că îți vei pierde încrederea în ceea ce poți face, însă ține minte: poți face orice!
Zi de zi ne dovedim acest lucru. Clipă de clipă ne zbatem pentru visele noastre, pentru fericire, pentru o viață mai bună. Zi de zi facem sacrificii, renunțăm la lucruri în favoarea altora, prioritizăm timpul, alergăm în mii de direcții, dar nu obosim niciodată cu adevărat. Zi de zi dovedim că se poate. Zi de zi ne trezim cu alte idei, cu soluții, cu dorințe de a încerca lucruri noi. Suntem într-o continuă dezvoltare. Și da, posibil ca unele momente să fie mai grele decât restul. Și da, posibil ca unele clipe să ne încerce mai crunt decât ne-am aștepta. Dar tocmai aici este frumusețea caracterului nostru, frumusețea tăriei și a credinței în Dumnezeu. Să știi că orice s-ar întâmpla cu tine, El este alipit sufletului tău. El este parte din tine pentru că ți-ai deschis inima în fața Lui și l-ai primit înăuntru.
TU poți face orice!
Pentru că nu ești singur. Pentru că ești iubit. Pentru că ai tot ceea ce îți trebuie să te ridici și să stai pe propriile picioare. Pentru că ai învățat din greșeli, din lacrimi, din regrete. Pentru că ai prins aripi de fiecare dată când ai reușit să transformi visele în realitate. Pentru că ceea ce faci nu este doar un gând egoist și trecător, pentru că la baza tuturor deciziilor tale stă familia ta, oamenii dragi sufletului tău. Și nici un sacrificiu nu este prea mare atunci când inima ta este plină de iubire pentru alții.
TU poți face orice!
Spune-ți asta și crede asta pentru că e adevărat. Lasă-L pe El să-ți conducă pașii prin întuneric, să-ți șteargă lacrimile, să-ți oprească tristețea, să-ți calmeze rănile, să te sprijine. Permite-I să te aducă mai aproape de fericire. De iubire. De scopul vieții tale.

Poţi avea întotdeauna orice îţi doreşti în această lume, dacă ţi-l doreşti suficient de mult şi eşti dispus să plăteşti preţul. Nu te limita. Mulţi oameni se limitează la ce cred că pot face. Poţi merge atât de departe cât îţi permite imaginaţia. Ce crezi, ţine minte asta, poţi avea.

TU POȚI FACE ORICE!

ÎNCEARCĂ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s