Valentine’s day …

fe62b762b6905a1132ffa89fc6a410bc

O zi specială pentru cei care sărbătoresc această zi🙂

Nu mă număr printre ei, datorită faptului că mie îmi place să găsesc în fiecare zi câte o clipă sau un moment în care să fac ceva deosebit pentru persoana dragă. Indiferent de gest, indiferent de surpriză este minunat să privești chipul drag al persoanei iubite cum se înseninează.

Știu că timpul ne presează să luăm de-a gata viața. Știu că suntem trași zilnic în mii de direcții diferite și uneori simțim că nu facem față agitației din jur. Știu că muncim pe brânci zi de zi și ne vine uneori greu să ne mai gândim cum am putea să-i surprindem pe cei dragi.

Nu știu ce reprezintă această zi, astăzi. În timpul nostru. Nu știu cât la sută este comercial și cât la sută provine din suflet. Nu știu cât la sută este iubire și cât prefăcătorie.

Uitați ceea ce știu. Este minunat să faci lucruri frumoase pentru cei dragi. Este și mai minunat atunci când fericirea și iubirea nu depind de daruri scumpe, de cine la restaurante de lux sau excursii extravagante. Este și mai minunat când ești surprins de tandrețea și simplitatea unui gest născut din iubire adevărată. Dar ce este cu adevărat minunat este să ai parte de iubire împărtășită. Acel sentiment plăcut și călduț care se inoculează în suflet și-ți calmează orice temeri ai avea.

Deci, nu este nevoie de gesturi mari, de cuvinte pompoase, de bani sau extravaganțe ca să spui unei persoanei că o iubești.

Este suficient un „ te iubesc ” sincer spus în fiecare zi și gesturi mărunte prin care nu o lași să uite că ții la ea.

Pentru că timpul poate interveni între două persoane, pentru că munca și distanța se pot interpune între voi doi, însă dragostea adevărată, simplă, ușoară și caldă va reuși să le țină la distanță întotdeauna.

Prin urmare celebrează iubirea în fiecare zi și nu aștepta un an să o surprinzi plăcut. Nu aștepta o zi în care să-i arăți că o iubești pentru că un cadou, oricât de scump ar fi și oricât de bine ar arăta pe Facebook nu înlocuiește sentimentul de apartenență din sufletul ei.

Pe cuvânt că va fi mai impresionată de micile gesturi și de vorbele drăgălașe cu care o vei întâmpina în fiecare zi decât de o surpriză pe care va trebui să o aștepte un an întreg🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s