Un strop de credință…

d35ad88196563d8880234e34c984cbc9

Singurătatea. Teama. Zgomotele dinăuntrul tău. Regretele. Iluziile. Lacrimile de la marginea sufletului. Poveștile nespuse. Amintirile. Cuvintele păstrate în suflet. Visele neîmplinite. Rătăcirile. Sentimentele care te urâțesc. Uscăciunea sufletului. Zecile de motive care nu-ți permit să zâmbești. Pașii care stagnează. Tu.
Ia-le pe toate așa cum vin și așează-le în palma lui Dumnezeu. Lasă-l pe El să le îndepărteze de lângă tine, permite-i să-ți ușureze povara care-ți apasă pe suflet și îți întunecă judecată.
Acceptă-i iubirea și grija. Dăruiește-i în schimb timpul, mintea și sufletul tău. Fii copilul lui și spune-i atunci când simți că ești înfometat și însetat. El va ști cum să-ți umple golul din suflet și să te ajute să crești. Nu te îndoi de puterea Lui. Chiar și în cel mai negru întuneric El te va găsi. Strigă-l și va fi acolo! Nu-ți fie frică să recunoști că ai ajuns la limită. Nu-ți fie teamă să privești adevărul. El îți va veni în ajutor ori de câte ori îl vei chema. Chiar și atunci când vei fi la un pas de a te prăbuși. Ai încredere și pășește în lumină.

2 thoughts on “Un strop de credință…

  1. Multumesc, Suflet frumos! Ma regasesc perfect in ce ai scris; sunt randuri scrise numai pentru mine, asa vreau sa cred, asa am simtit citindu-le, mai intai cu amaraciune, mai apoi cu speranta… Iti multumesc cu toata fiinta mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s