Ingrediente pentru SUCCES

image

Fiecare femeie are definiția proprie pentru SUCCES. Fiecare dintre noi știm cum, când și în ce fel să acționăm. Avem propriul nostru stil de a face afaceri, diferit de cel al bărbaților. Suntem feminine, dar puternice. Frumoase, dar încrezătoare. Maleabile, dar dure când este cazul. Fiecare dintre noi deținem deja proprie rețetă care ne-a adus strălucirea. Fie că ești deja o femeie de succes, fie că dorești să ajungi una, sfatul meu este să nu te oprești din învățat, citit și asimilat. Încearcă să-ți deschizi orizonturile, să fii cu un pas înaintea tuturor , să fii în pas cu noutățile și să adopți obiceiuri sănătoase🙂

1. Prima și cea mai importantă regulă care te aduce mai aproape de succes o constituie asumarea riscurilor. Nu te alegi cu nimic bun dacă ți-este teamă să faci pași într-o direcție necunoscută. Nu-ți spun să te arunci cu capul înainte, dar îți recomand să calculezi riscurile și să iei cea mai bună decizie.

2. Nu te retrage în carapacea ta confortabilă dacă ai dat peste un zid de cărămidă și simți că nu mai poți avansa. În viață nu totul este roz. Sigur că vor exista și eșecuri. Însă acestea merg mână în mână cu succesul. Ambiționează-te și caută alte soluții. Perseverează și vei vedea cum zidul se va prăbuși înaintea viselor tale.

3. Ai încredere în forțele proprii. Spune-ți în fiecare zi că meriți mai mult și o să ai mai mult. Încearcă să te organizezi tu ca mai apoi să-ți creezi același echilibru în viața profesională. Amintește-ți că obiceiurile proaste sunt precum un pat confortabil. E ușor să te sui în el, dar e greu să te mai dai jos

4. Nu aștepta perfecțiune. Dar fă totul ca ceea ce faci să fie cât mai bine și mai calitativ. Orientează-te după simplitate, originalitate, echilibru și naturalețe și vei avea un atuu în plus față de ceilalți. Nu încerca să copiezi, să trișezi, să joci murdar. Acestea nu sunt caracteristici ale unui om de succes și mai târziu te vor trage înapoi.

5. Succesul este utilizarea la maximum a capacităţilor pe care le posezi. Pune-le în joc. Important este să-ți facă plăcere ceea ce faci și să pui pasiune de fiecare dată. Nu renunţa niciodată la dreptul tău de a greşi, pentru că atunci îţi vei pierde abilitatea de a învăţa lucruri noi şi de a înainta în viaţă.

One thought on “Ingrediente pentru SUCCES

  1. Buna.Citesc racdurile tale ori de cate ori pot.Felicitarile mele ptr tot ce faci.Cand o sa am cartea scrisa de tine?? As fi f fericita. Astept. Multumesc muuuult.Numai bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s