Armonie la început de AN.

1506039_242310662607159_1363608489_n

Armonie. Acesta să fie cuvântul de ordine care să ne stăpânească inimile și viețile. Nu avem voie să fim altfel decât plini de pace. Pentru că succesul își face loc acolo unde armonia și liniștea predomină. Pentru că o minte relaxată, plină cu gânduri pozitive găsește rapid soluții. Pentru că un suflet odihnit și împăcat se regenerează mai repede decât unul măcinat de griji și tulburat de întrebări.
Armonie. Atât în suflet cât și pe chipuri. Seninătate. Acestea sunt sentimentele pe care ar trebui să punem preț în acest an. Să ne lăsăm cuceriți de simplitatea și magia lor, de ceea ce fac pentru noi, de modul în care reușește să ne facă să vedem „ altfel ” viața.
Deși pare un fleac, deși este ignorat, acest sentiment pur și deloc costisitor ne poate ajuta să devenim mai puternici, mai înțelepți, mai orientați spre fericire. Așadar, faceți loc armoniei și veseliei în sufletele voastre și întâmpinați fiecare zi cu Dumnezeu în gând, cu seninătate pe chipuri, cu limpezime în gânduri și frumusețe în priviri.
Curățați-vă sufletele de orice impurități și dăruiți-i strălucirea de altădată.
Să trăieşti în deplină armonie cu tine însuţi este cea mai mare provocare din univers.La început poate fi obositor să trăieşti în armonie cu cele mai înalte idealuri, dar, în final, aceasta conduce la un sentiment profund de bunăstare şi pace. Trebuie să găseşti bucurie în sublim.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s