100% în fiecare zi

beautiful-blonde-cute-girl-gorgeous-Favim.com-353409

Orice am face, oriunde am fi să dăm tot ceea ce avem noi mai bun, mai frumos, mai curat și sincer. Pentru că orice lucru ieșit din mâinile noastre, orice cuvânt sau gest este urma existenței noastre pe pământ, este ceea ce suntem de fapt, ceea ce gândim, trăim, simțim. Tot ceea ce facem ne reprezintă. Bun, rău, plăcut, neplăcut, trist, vesel, frumos, urât, toate acestea sunt acțiuni generate de gândurile și trăirile noastre.
Oare dăm 100% în tot ceea ce facem ? Dacă suntem implicați într-o relație dăm 100% sau mai puțin ? Dacă suntem angajați dăm 100% la locul de muncă?
Asta este frumusețea cu viața. Faptul că ne pune la încercare, ne testează limitele, gândurile și acțiunile. Cât de departe ai merge ca să aduci fericirea în viața ta ? Cât de înalt ți-ar fi zborul ca să atingi mulțumirea interioară ? Cât de impresionante ți-ar fi gândurile, sentimentele, acțiunile dacă ai avea certitudinea că te îndrepți în direcția corectă? Ai da 100% ? Dacă răspunsul este DA acesta este semnul tău, începe o viață în care să livrezi doar %. Dă tot ceea ce ai mai bun, mai frumos și vei simți diferența. Dacă răspunsul este NU alarmează-te, schimbă-te, așterne-ți pe hârtie ceea ce vrei, ceea ce ai și concepe un plan de bătaie. Nu-ți fie teamă, te vei descurca. În orice lucru există un început, fă ca al tău să fie promițător și să te facă fericit.
Pregătește-te de pe acum să tragi linie și să calculezi rezultatele acțiunilor tale. Chiar dacă nu este rezultatul finit poți să observi care este direcția în care te îndrepți și în același timp poți să-ți corectezi pașii.
Vei avea parte de lucruri frumoase numai atunci când vei crede în ele, numai atunci când vei da 100% din ceea ce ești, din ceea ce posezi, din ceea ce simți.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s