E timpul să …

1393960_657069400991817_1924550839_n

E timpul să zâmbești din toată inima și să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante din viața ta.
Dăruiește timp fiecărei persoane pe care o iubești. Dăruiește-i momente cu tine, clipe frumoase de care să-și aducă aminte cu plăcere. Construiește punți de legătură între tine și persoana iubită. Fă-l să simtă iubirea, grija și tandrețea care se află în sufletul tău. Permite-i să te descopere, să te iubească așa cum ești tu.
Gândește-te că toate lucrurile din viața ta te definesc. Fă să existe pace, armonie, liniște și frumos. Haosul, agitația, graba nu au ce căuta acolo, pentru că ele nu fac decât să strice echilibrul pe care dorești să-l păstrezi.
O viață echilibrată înseamnă o viață plăcută. O viață lipsită de stres și frământări înseamnă o viață trăită frumos. O viață înțeleasă, iubită și respectată înseamnă o viață fericită.
Nu ai nevoie de foarte multe lucruri în viață ca să îți poți mulțumi sufletul, dar ai nevoie să-ți găsești echilibrul, să te poți armoniza cu tot ceea ce se întâmplă, să ai încredere în forța ta interioară și în maturitatea care îți caracterizează deciziile.
E timpul să zâmbești și să permiți lucrurilor bune să intre în sufletul tău.
E timpul să ai în minte o viziune clară asupra a tot ceea ce contează pentru tine și să elimini orice gând care te-ar putea tulbura.
Așadar zâmbește din toată inima și lasă gândurile bune să-și facă loc în tine. Lasă-le să-ți ghideze pașii în viață. Permite-le să-ți aducă bucurii, satisfacție și simplitate. Și fericirea mult dorită🙂

One thought on “E timpul să …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s