Puterea esti TU!

quotescover-JPG-98

Dincolo de tăcerea și răceala vieții, dincolo de greutățile și obstacolele la care ești supus asemeni unui erou din basme, dincolo de opreliștile și vitregiile timpului ne aflăm noi, oamenii puternici. Stăm înaintea necunoscutului și evaluăm dintr-o privire armele pe care le avem la noi : zâmbete, gânduri optimiste, speranță, încredere, curaj, voință, putere, iubire, iertare. Mizăm pe ele pentru că sunt singurele arme pe care le avem și cu ajutorul cărora putem câștiga războiul.Inventăm strategii, căutăm soluții, ne schimbăm dacă este cazul pentru că numai așa putem ajunge acolo unde ne dorim. Forța noastră stă în sufletul nostru. Pentru că o inimă curajoasă, plină de speranță și iubire poate înfăptui miracole.
Dincolo de trecut, de greșeli, de vorbe rostite la întâmplare suntem noi, cei care nu doar supraviețuim, ci și reușim să ne bucurăm de fiecare reușită. și simțim succesul adânc în suflet.
Fiecare pas pe care îl facem ne schimbă. Ne transformă. Ne maturizează. Suntem fiecare decizie, fiecare gând, fiecare sentiment și emoție care ne traversează sufletul. Suntem cei care stau înaintea necunoscutului pregătiți de succes.

One thought on “Puterea esti TU!

  1. Universul cu un milion de moduri de a te nimici e dublat de un milion de moduri de a te inalta.Puterea personala e abilitatea de a alege pe acelea care te inalta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s