Esti …

10641001_709561939097711_5444874390614239918_n

Ești înconjurat de frumos. De mister și magie. Necunoscutul însuși se transformă într-o provocare. Minunate sunt clipele care ne scot din anonimat. Extraordinarul există în fiecare dintre noi. Uneori, este nevoie să înveți până și să privești, pentru că așa cum există oameni care nu înțeleg și nu pricep lucrurile esențiale, așa există și persoane care nu știu să privească chiar dacă acel lucru se află în fața lor.
Ești făcut din iubire. Așadar nu te opri la prima dezamăgire. Inima chiar dacă pare că se ofilește, uneori este mai rezistentă decât lasă impresia. Mizează întotdeauna pe puterea ei de iertare și supraviețuire, pe perseverența cu care își caută perechea, chiar dacă știe că trebuie să cerceteze în lumea întreagă.
Ești făcut din bucurie. Zâmbetele sunt parte din tine. Râsul este cel care te definește și te face special. Să știi să zâmbești în cele mai cumplite clipe și să te ridici la fel de încrezător ca la început, să știi să cauți soluții acolo unde nu există decât întrebări, să știi să înnoți împotriva curentului și să nu știi dacă vei reuși, acestea sunt calități pe care nu le posedă oricine. Tu nu ești oricine. Așadar, zâmbește. Și caută întotdeauna să fii puternic. Atât pentru cei dragi. Dar mai ales pentru tine.
Ești un aluat moale, un aluat pe care oricine îl poate modela. Cu care oricine se poate juca până îi va da forma dorită. Însă ești un aluat cu suflet. Și cu personalitate. Nu te lasă jucat pe degete. Încrede-te dar păstrează-ți o urmă de reticență. Îți va fi de ajutor mai târziu. Încrede-te în instinct, în ceea ce simți și crezi. În fond greșeala care îți aparține doare mai puțin decât povara regretelor.
Ești plămădit din iertare, speranță și credință. Și din mii de sentimente curate. La baza ta stă adevărul. Dar și sacrificiul. Nu uita asta când va veni timpul să sacrifici ceva pentru cineva drag.
Stai o clipă singur. Descoperă-te dacă în timp te-ai rătăcit. Stai de vorbă cu tine. Află-ți dorințele. Temerile. Împărtășește-le cu Dumnezeu. Și nu pleca din locul în care te afli dacă nu ești întreg. Dacă nu te simți complet. Dacă în sufletul tău mai persistă neliniștea, tulburarea, neîncrederea. Vindecă-te și renaște la viață. Pentru că ești așteptat. Dorit. Pentru că El are atât de multe de oferit, atât de multe de spus și arătat. Pentru că El vrea să simți iubirea Lui și grija pe care și-o manifestă pentru tine. Pentru că El îți vrea fericirea și dorește ca tu să găsești calea potrivită. Pentru că El este parte din tine și indiferent cât de mult ai greși vei fi iertat. Și iubit. Și protejat,
Ești construit din vise. Și visele fac parte din tine. Te definesc. Nu ezita să le transformi în realitate pentru a face loc altora.
Deschide larg brațele și descoperă cu inima lucrurile pe care ochiul nu le poate vedea, dar pe care viața ni le pune la dispoziție.
Începe cu acest moment și vezi unde te va duce.
Seară plină de soare și credință în suflete :) 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s