Din suflet pentru suflet

10153113_514181162020325_1772340794552719625_n

Lucrurile făcute din suflet sunt cele vor rămâne mereu în inimile celor care s-au bucurat de darurile tale. Cuvintele plăcute, încurajatoare, optimiste, calde și iubitoare sunt cele a căror amintire va atinge sufletele celor care le-au primit. Gesturile mărinimoase, generoase, făcute pentru a-i sprijini pe cei mai puțin puternici, sunt cele care vor face diferența între oameni.
Chiar dacă ele par insignifiante acum, puterea lor este extraordinară. Ele lucrează în sufletele și mințile oamenilor, schimbându-i, întărindu-i, motivându-i.
Credeți cu tot sufletul în magia produsă de gesturile și cuvintele venite din inimile voastre, căci ele aduc mângâiere, căldură, bogăție, credință și speranță. Și nu încetați să produceți astfel miracole. Vă asigur că fiecare gest sau cuvânt este apreciat de către cei care le primesc. Vă asigur că în unele momente, ele valorează mai mult decât un ajutor material, mai mult decât un cadou extravagant. Mizați pe simplitate, blândețe și originalitate și nu veți da greș. Dăruiți ceea ce v-ar plăcea să primiți. Și acceptați cu inima deschisă tot ceea ce urmează după🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s