Cum sa CERI ca sa PRIMESTI

image (9)

Se spune că în viață obții ceea ce ai curajul să CERI. Prin „ a cere ” se înțelege de fapt să dai tot ce ai mai bun, și nu să stai și să aștepți. Prin „ a cere ” se înțelege că trebuie să-ți depășești limitele personale, să-ți înfrunți demonii și să înlături temerile. Prin „ a cere ” se înțelege că nu trebuie să renunți la primul obstacol, că nu trebuie să-ți pierzi încrederea în capacitățile tale, că nu trebuie să te împiedici de prima piatră ieșită în drumul tău. Prin „ a cere ” se înțelege de fapt că trebuie să te implici, să te schimbi dacă este necesar, să înveți din eșecuri, să nu ai regrete și ce e mai important să nu lași pe nimeni să stea între tine și visul tău. 
Prin „ a cere ” îți oferi șansa la fericire, la mulțumire, la pace interioară și relaxare. Nu este nimic mai sănătos decât un suflet mulțumit și o minte relaxată. Deci caută nu numai să ceri ci și să pornești în căutarea lucrurilor pe care le dorești. Caută să faci primul pas, și după el pe următorul. Și totul va merge mai apoi de la sine.

2 thoughts on “Cum sa CERI ca sa PRIMESTI

  1. Ceea ce ceri, trebuie sa fie spre folosul tau, uneori ceri ceva care de fapt nu este bine…te duce in extrema opusa a ceea ce vroiai!🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s