Mulțumesc!

Imagine

 

Cel care îi poate mulţumi lui Dumnezeu cu sinceritate pentru lucrurile pe care le are doar în imaginaţia sa, acela are credinţa adevărată. Acela se va îmbogăţi; el va fi cauza creaţiei a tot ceea ce îşi doreşte.
Mulțumim oare pentru fiecare lucru primit ? Mulțumim oare pentru fiecare zi , pentru fiecare șansă, pentru fiecare răsărit și apus ? Mulțumim oare chiar și atunci când nu primim nimic, dar totuși viața noastră este mult mai bună comparativ cu a altora ? Mulțumim oare atunci când suntem la pământ, atunci când suferim și simțim disperarea ? Adevărul este că crud. Adevărul este că nu ne mai gândim la mulțumiri, la binecuvântări când totul merge bine. Iar apoi, când nimic nu mai e la fel și totul se schimbă, inclusiv viața care ne determină să luăm decizii drastice, cerem în loc să mulțumim. Cerem bani, sănătate, iubire, fericire, liniște, însă uităm să cerem un singur lucru : iertare pentru lipsa noastră de iubire și gratitudine. 

A învăţa să fii mulţumit înseamnă a depinde cu totul de Isus, pentru că situaţiile dificile fără puterea lui Isus îţi pot fura mulţumirea.
Dumnezeu ţi-a dăruit 86.400 de secunde azi. Ai folosit vreuna pentru a spune „mulţumesc”?

One thought on “Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s