Pas cu pas , dar ASTAZI !

Imagine

Nu există un anumit timp pentru a începe să faci anumite lucruri. Să te schimbi. Să renunți la ceva dureros. Să dai start unui nou început. Să iubești. Să fii fericit. Nu există o zi anume pentru astfel de etape.

Nu aștepta o zi care nu va venii niciodată.

Pentru astfel de momente există ziua de AZI.

O imensă șansă pentru cei care-și doresc mai mult, o minunată oportunitate pentru cei care încă luptă pentru fericirea lor. Nu te minți. Nu ignora posibilitățile pe care le ai. Nu trece pe lângă ziua de AZI fără a reacționa pozitiv la îndemnul ei. Nu lăsa minutele să se scurgă fără să faci ceva pentru tine și pentru cei dragi. Nu permite frământărilor și neliniștii să-și facă loc între tine, ceea ce gândești și ceea ce faci. Pune pe primul loc fericirea proprie. Mulțumirea sufletească. Liniștea mentală.

Ia în considerare tot ce ți s-a întâmplat până în momentul de față și pune pe hârtie tot ce ai vrea să elimini, ce ai vrea să păstrezi și ce ai vrea să ai. Pune efort, pasiune și credință în fiecare acțiune pe care o întreprinzi AZI, nu mâine, nu anul viitor, nu într-o altă viață. 

One thought on “Pas cu pas , dar ASTAZI !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s