Meriți!

Imagine

Meriți lângă tine un om care să te iubească în modul pe care îl tu îl dorești. Meriți să ai parte de înțelegere și suport, de armonie și bucurie, de iubire și respect.

Meriți să ai lângă tine oameni frumoși sufletește, oameni de la care ai ce învăța, oameni care te să te surprindă plăcut. Meriți să ai parte de zâmbete și încântare, de energie și entuziasm, de pasiune și miracol. Meriți să ai numai momente pline de frumos și de simplitate, momente care să te facă să privești viața cu înțelepciune și curaj, momente care să-ți dea speranță și încredere în viitor. Meriți să ți se amintească în fiecare clipă cât de special și unic ești.

Meriți să ți se ofere șansa la o viață fericită și împlinită. Meriți mai mult decât să te mulțumești cu puțin , mai mult decât să stagnezi într-o viață care nu ți se potrivește și care nu te mulțumește, într-o slujbă care nu-ți aduce nici un strop de satisfacție. Meriți să ai lângă tine doar oameni care să te iubească necondiționat, care să-ți accepte minunatele defecte care-ți accentuează unicitatea, care să-ți ierte micile scăpări și să-ți înțeleagă impulsivitatea și încăpățânarea. Meriți să ți se spună adevărul, să trăiești în armonie și relaxare, să ai parte de lucruri minunate în viață. Meriți pentru că la rândul tău încerci să fii o persoană mai bună cu fiecare zi care trece. Meriți pentru că toate eforturile pe care le depui nu sunt pentru tine ci pentru cei pe care îi iubești. Meriți pentru toate dățile în care ai suferit în tăcere, pentru toate clipele în care nu ai avut pe nimeni alături. Meriți pentru ești un suflet frumos, care încearcă din răsputeri să facă tuturor pe plac, pentru că dăruiești iubire și zâmbete celor din jur, pentru că ești natural(ă) în gesturi și gânduri, pentru că încerci să fii tu, chiar dacă uneori rătăcești calea.

Meriți să ți se reamintească aceste lucruri pentru fiecare clipă în care te îndoiești de tine, pentru fiecare moment în care simți că te sufoci și ești gata să cedezi. Meriți pentru că ești puternic(ă), pentru că ești sensibil și pentru că ai nevoie de un semn ca să știi că mergi pe drumul cel bun. Meriți pentru toate gesturile făcute din inimă și pentru toate cuvintele spuse din suflet, pentru toate visele în care ți-ai pus credința și pentru toți cei mângâiați de tine.

Meriți fiecare cuvânt frumos și sincer care vorbește despre tine, fiecare gând optimist și colorat care îți schițează sufletul, fiecare sentiment pur și inocent care îți nuanțează gândirea.

3 thoughts on “Meriți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s