Prieteni si …prieteni …

Imagine

Apreciază întotdeauna mărinimia și forța unui gest mărunt, fie că este zâmbet colorat într-o mohorâtă sau pur și simplu o mână de ajutor în situații de criză. Din nefericire viața cerne prin sita ei toți cei care fac parte din viața noastră, toți cei cu care ne intersectăm pașii, toți cei pe care o întâmplare sau destinul îi scot în calea noastră. Vom realiza astfel că cei pe care-i credeam prieteni se vor transforma în simplii străini, iar necunoscuții în răspunsul la rugăciunile tale. Întotdeauna va exista cineva care ne va dezamăgi, dar și cineva care ne va reaminti că nu este nevoie să te cunoști ca să faci un gest minunat. Întotdeauna vor exista „ prieteni ” care ne vor înșela așteptările, care ne vor răni prin atitudinea sau comportamentul lor, care se vor purta asemeni cuiva pe care nu îl cunoști. 
De aceea nu lua în derâdere gesturile făcute de cineva pe care nu îl cunoști sau căruia nu-i dai importanța deși face parte din cercul tău de prieteni. Adevăratele lecții de viață au la bază povești ale unor oameni cu inimi mari, ale unor oameni străini dar cu suflete apropiate. 
Toate aceste fapte mărunte poate nu vor veni într-un ambalaj frumos și sclipitor însă vor veni la timpul potrivit, în clipa în care sufletul tău va avea cel mai mult nevoie de un semn. 
Apreciază toți prietenii minunați pe care îi ai alături și fii la rândul tău un prieten extraordinar pentru alții.

One thought on “Prieteni si …prieteni …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s