Cea mai frumoasă zi …

Imagine

Cea mai frumoasă zi este cea în care descoperi că viața este frumoasă, că fericirea este la la un pas distanță de tine, că atitudinea este ingredientul principal cerut de succes, că o mentalitate pozitivă și o inimă curajoasă te duc mai aproape de realizarea viselor. 
Cea mai frumoasă zi este cea în care ți-este dezvăluită iubirea, în forma ei cea mai pură – iubirea împărtășită, iubirea care nu numai ia, dar și dăruiește, iubirea care întinerește sufletul și ți-l colorează cu sentimente și emoții din cele mai sincere. 
Cea mai frumoasă zi este cea în care te vezi pe tine, așa cum ești de fapt, ziua care-ți dă șansa de a te privi în oglinda care reflectă sufletul, trăirile și acțiunile noastre, ziua care evaluează nu numai fizicul, nu numai exteriorul , ci și spiritul, mintea, sufletul. 
Cea mai frumoasă zi este cea care te face să descoperi lucruri minunate despre tine, cea care îți subliniază calitățile, cea care îți oferă șansa de a arăta că poți fi bun și iertător, indiferent de împrejurări. 
Cea mai frumoasă zi este cea care îți relevă maturitatea și înțelepciunea, generozitatea și armonia, simplitatea și unicitatea și care te determină să fii mândru de tine, de ceea ce ai realizat, de ceea ce poți fi, de ceea ce poți realiza. 
Cea mai frumoasă zi este cea în care mergi la culcare având cugetul împăcat, mintea relaxată și împăcată , trupul ușor și sănătos. 
Cea mai frumoasă zi este cea în care te decizi să îl primești în viața ta pe Iisus, ziua în care te simți pregătit să-ți pui în mâinile lui viața întreagă, familia, prezentul și viitorul. 
Cea mai frumoasă zi este „ fiecare ” din cele care vor urma, fiindcă fiecare zi este prețioasă, magică, unică prin provocările și necunoscutele ei. 
Bucurați-vă de fiecare zi frumoasă din viața voastră🙂

2 thoughts on “Cea mai frumoasă zi …

    1. Mulțumesc, Iustina🙂 Așa este, noi dăm frumusețe zilelor prin atitudinea, curajul și faptele noastre.
      O zi minunată🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s