Tic-Tac

Imagine

Timpul este ireversibil și trecerea lui este dăunătoare celor care aleg să fie deprimați, singuratici, izolați de viață și de frumusețea acesteia. Timpul se scurge în aceeași manieră și pentru cei care optează pentru veselie, armonie și optimism dar și pentru cei care din diverse motive nu pot depăși pragul tristeții și al negativismului. Trecerea timpului este un motiv puternic de a ne regândi starea de spirit, de a conștientiza faptul că putem risipi momente, clipe minunate dacă nu ne revenim din reveria descurajatoare în care ne înfășurăm sufletele. Timpul poate fi o povară dulce pentru cei care se bucura de viață, pentru cei care aleg veselia, pasiunea, frumosul, iubirea și speranța, dar și o povară chinuitoare pentru cei care nu mai știu să privească în aceeași direcție cu ochii sufletului, pentru cei care au uitat să viseze și să lupte pentru fericirea proprie. 
Alege zâmbetele în locul lacrimilor, optimismul în locul negativismului, prietenia în locul singurătății, frumusețea în locul banalului, simplitatea și iubirea în locul pustietății și răcelii. 
Alege nu numai să supraviețuiești trecerii timpului ci și să ai în suflet o mulțumire dătătoare de pace. Alege calitatea și nu cantitatea momentelor trăite, alege să savurezi și nu să te înfrupți cu lăcomie din viață, alege să iubești și să trăiești simplu, curat și sincer fiecare zi primită în dar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s