MAMA – o altă definiție pentru cuvântul IUBIRE

Imagine

” Dumnezeu a spus că are nevoie de cineva cu o inimă puternică.

Suficient de puternică pentru izbucnirile de furie ale copilului și pentru provocările adolescenței, dar suficient de frântă pentru a cădea în genunchi, din nou și din nou.
Cineva care să știe că, orice moment greu e un prilej pentru și mai mult har, care poate da speranță unui copil doar privindu-l în ochi, cineva care are curajul de a renunța deoarece ea însăși este strâns legată de Domnul.

De aceea, Dumnezeu a creat-o pe mamă.

Dumnezeu a spus că are nevoie de cineva care poate modela un suflet și care poate găsi pantofii duminicile dimineața.

Cineva care să facă cina din nimic și din nou și din nou, de 79.678 de ori, care să-și țină copiii departe de șosea, în haine curate și plini de viață, deși ea simte că-și pierde mințile, și să continue să facă toate aceste lucruri deoarece a crește generații de oameni contează, acești oameni de aici, contează…

De aceea, Dumnezeu a creat-o pe mamă.

Trebuia să fie cineva care știe să pieptene părul fetelor și să regleze patinele strâns pe gleznă, care să se prefacă că-și amintește algebră și că este bine chiar și atunci când îi curg pe obraz șiroaie de lacrimi, deoarece probabil or fi de vină doar cepele…
Cineva gata să se joace de-a v-ați ascunselea, să sară de pe o trambulină, să joace un joc de fotbal energic, și să nu se gândească la toate lucrurile care o așteaptă. Cineva care poate sta până târziu pentru un proiect de știință care nu se termină niciodată, cineva gata să se trezească devreme pentru jocul în ploaie, cineva care își poate flutura mâna în aer, luându-și la revedere, până când stopurile de la mașină nu se mai văd pe drum.

De aceea, Dumnezeu a creat-o pe mamă.

Trebuia să fie cineva care să continue să iubească, chiar și atunci când îți vine să renunți, deoarece asta e ceea ce dragostea face. Cineva care știe ce înseamnă răbdarea, cineva gata să sufere. 
Dar poți fi întotdeauna plin de bucurie, deoarece întotdeauna e ceva pentru care să fii mulțumitor.

Iar viața nu e o urgență, e un dar, așa că…încetinește ritmul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s