Diferit dar …

Imagine

Poate că ești diferit. Poate că ai impresia că ceilalți nu te înțeleg. Poate crezi că nu ești apreciat și te simți altfel decât cei din jur. Poate că nu ai încredere în tine sau poate pur și simplu simți că nu-i poți ajunge pe ceilalți din urmă orice ai face. Poate ai temeri pe care nu le poți exterioriza sau emoții cărora nu le poți face față. Poate că ești timid și consideri că tot ce simți și trăiești este un impediment în stabilirea relațiilor interumane. 
Nimic mai fals. Cu siguranță ceea ce este diferit la tine este și ceea ce te face un om special, deosebit. Nu te îndoi de faptul că oamenii care gândesc diferit sunt aceia care reușesc în viață, sunt aceia care sunt de neînlocuit și care nu se găsesc oriunde. Nu te teme că ai prieteni puțini, dacă prietenia este una sinceră nu-ți trebuie mai mult de unul. Nu te îngrijora la perspectiva gândului că nu o să-ți găsești perechea, că timpul trece iar tu nu ai pe nimeni alături. Dumnezeu îl va aduce lângă tine atunci când va considera potrivit, când te va considera pregătit. Nu te privi în oglindă cu resentiment sau regrete, trupul nu este decât un înveliș, sufletul este cel care face diferența. 

Dacă ajungi să te simţi diferit de restul oamenilor, fă din asta o artă, nu un motiv de suferinţă. Zâmbeşte!

2 thoughts on “Diferit dar …

  1. suntem ca vrem sau nu diferiți,când spun aceste cuvinte ma gândesc la un cântec Travka:gândim diferit,iubim diferit…chiar atunci când găsim perechea,celalalt pol,un lucru este periculos,starea de anonimat,de mulțime,de val din care dacă nu izbutești desprinderea nu-ți poți lăsa urmele pe plaja unde oamenii se cunosc într-o logica dincolo de orice raționalitate umana!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s