Gand la inceput de zi

Imagine

Avem nevoie de pace, armonie, optimism și un strop de nebunie. Viața este un buchet de contradicții. Când ne copleșește cu dulceața ei, când ne aruncă în mijlocul furtunii. Niciodată nu vei știi pe ce val trebuie să stai, încotro să te îndrepți, care sunt alegerile corecte, poate de aceea e atât de surprinzătoare și în același timp atât de tulburătoare. Avem nevoie să simțim și alte lucruri în afara celor obișnuite. 
Avem nevoie de toate picăturile de pozitivism, claritate, maturitate, iubire ca să-i facem față, ca să ne bucurăm de tot ce ne oferă, ca să-i răspundem pe măsură. Deziluziile, visele neîmplinite, erorile, toate fac parte din același întreg numit viață. Și noi aparținem ei, și invers.
Avem nevoie de speranță, credință, adevăr și puritate în viața noastră. Avem nevoie să putem privii în oglindă fără teama că ea ar putea arăta un alt chip. Avem nevoie să știm că am făcut tot ce era posibil pentru a fii cei mai buni, avem nevoie să ne dovedim că putem transforma slăbiciunile în calități, avem nevoie să știm și să simțim că putem fi fericiți, că putem triumfa. Avem nevoie de Dumnezeu în viețile noastre, ca să ne călăuzească pașii, ca să ne protejeze, ca să ne calmeze rănile, ca să ne mângâie amintirile dureroase, ca să ne dea ziua de mâine.
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s