Cel mai frumos dar

Image

 

Cu toții alergăm care încotro pentru a cumpăra cele mai frumoase, strălucitoare, scumpe cadouri pentru cei dragi. Ne gândim bineînțeles să fie consistent, frumos ambalat, scump și de ce nu cât mai mare. Considerăm că modul în care arată un cadou va face diferența în ochii celor care îi iubim. 
De aceea, înainte să pornim la cumpărături, îngrijorați de povara financiară a cadourilor, ar trebui să știm că felul în care arată și ceea ce conțin ele nu este foarte important pentru cei dragi. 
Atâta timp cât este ales cu dragoste, cu gânduri frumoase, iar darul tău vine din inimă și nu din obligație va fi cel mai prețios cadou dintre toate. 
Vă mai amintiți atunci când eram mici și nu aveam un buget al nostru, însă și așa doream să-i surprindem pe părinții noștri cu ceva din partea noastră ? Cadourile făcute erau mai mult simbolice și totuși bucuria din privirile și inimile părinților ne emoționau întotdeauna. 
Așa se întâmplă și acum. Părinții ai căror copii sunt plecați departe vor fi cu mult mai impresionați de o scrisoare scrisă de voi, de ceva personal și micuț, ales cu grijă și dragoste decât de voluminoasele pachete trimise cu autocarul. Iubitul/ iubita va fi cu mult mai emoționată dacă veți alege ceva simplu dar care să exprime întreaga voastră dragoste. Copii voștri vor fi cu mult mai încântați de timpul petrecut în familie, de cadourile reprezentative, de darurile create de voi decât de gadget-urile din marile magazine, care sunt fără doar și poate impersonale și reci. Dragostea ar trebui să se găsească în fiecare dintre cadourile de sărbători. Atunci , darurile voastre vor depăși cu mult așteptările și persoanele iubite vor fi sigure de sentimentele voastre și se vor simți minunat. 

Cel mai frumos cadou pe care-l puteți face cuiva este Iubirea.

3 thoughts on “Cel mai frumos dar

  1. Ai şi nu ai dreptate. În principiu nu am cum să nu fiu de acord cu ceea ce spui. Doar că iubirea ar trebui să fie o „stare” continuă, zilnică, neîntreruptă, şi nu ar trebui să apară doar atunci când formalismul unor sărbători implică să îi surprindem pe cei drag cu daruri.

    1. Corect, Dan. Numai că nu întotdeauna se întâmplă asta iar, ei, bine, sărbătorile ne creează o stare interioară mai profundă și accentuează într-un fel aparte tot ceea ce simțim. Poate și de aceea, se spune că de sărbători încercăm să fim mai buni , mai generoși🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s