Sărbătoare în suflet

Image

Întotdeauna există un motiv de sărbătoare și bucurie, un motiv pentru a-ți exprima iubirea și fericirea, un motiv pentru care să fii generos și puțin mai bun. 
Întotdeauna există un motiv ca să dăruiești din puținul tău, să râzi și să te distrezi alături de cei dragi. 
Întotdeauna există zeci de moduri prin care îți poți exprima sentimentele, emoțiile, stările. 
În zile ca acestea, când pur și simplu te simți mai altfel decât de obicei, realizezi că de fapt sufletul tău caută mii de motive pentru a-și exprima iubirea și mulțumirea. 
În zile ca acestea, când amintirile copilăriei revin, realizezi că indiferent de vârstă te poți bucura ca și un copil de micile bucurii oferite de fiecare zi. 
În zile ca acestea, parcă nu mai contează nici gândurile, nici frământările, nici grijile, și dăruim din suflet , fără să ezităm , de la lucruri fără valoare materială, la sentimente de o valoare inestimabilă. 
În zile ca acestea, iubirea este la mare căutare. Mulți dintre noi am învățat că nimic nu ține de cald sufletului decât sentimentele sincere și nimic nu-l face să tresalte decât gesturile venite din inimă. 
În zile ca acestea, merită să-i facem fericiți pe cei pe care-i iubim, merită să ne sacrificăm timpul pentru cei care ne-au fost alături, merită să facem un drum anevoios până acasă , la cei mai dragi oameni, părinții. 
În zile ca acestea, efortul devine relaxare și zăpăceala distracție în toată regula. Și dacă astfel de momente ne fac să fim mai altfel, să ne dorim mai mult de la noi, de ce nu considerăm că toate zilele sunt pline de farmec, magie, sărbătoare ? 

Deschide-ți inima și lăsă-te cuprins de magia vieții, de farmecul și frumusețea care te înconjoară, de iubirea și suportul celor dragi , de oportunitățile și surprizele plăcute care ni se arată la fiecare pas. Descoperă în tine puterea schimbării, a transformării totale, a dorinței de a fii mai bun în toate aspectele vieții. Înalță-ți ochii spre cer și caută să vezi miracolul de care ești înconjurat zilnic. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s