Gânduri la răsărit

Imagine

Depinde de noi să facem din lucruri mărunte, mărețe. Depinde de noi să aducem în viața noastră un plus de prospețime, să creăm lucruri minunate, să nu treacă o zi fără ca noi să avem ceva frumos pus deoparte. Depinde de noi modul în care interacționăm cu cei din jur, modul în care ne facem plăcuți, felul în care ne desfășurăm și ne demonstrăm abilitățile. Fiecare pas pe care îl facem, fiecare direcție pe care o urmăm depinde de noi. Chiar și modul în care vedem lucrurile care ni se întâmplă, viața, depinde în mare măsură de noi. 

De noi depind foarte multe lucruri, chiar și reacțiile la deciziile noastre. Ne simțim mai încrezători, mai curajoși dacă privim la partea frumoasă a lucrurilor. Suntem mai puternici cu fiecare gând optimist, cu fiecare zâmbet larg , cu fiecare sămânță de speranță ascunsă în suflet. 

Și deși uneori, norii ajung să ne marcheze în diferite momente de viață, gândiți-vă că nu sunt permanenți, că soarele de abia așteaptă să răsară și că așteaptă doar un semn de la voi. Și deși suntem marcați de regrete, de gânduri și frământări, gândiți-vă că toate lucrurile sunt trecătoare, astăzi sunt, mâine cine știe. Luați momentul prezent și transformați-l bucată cu bucată în ceva măreț, special, de care să fiți mândri. 

One thought on “Gânduri la răsărit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s