Limite nelimitate

Imagine

Trăim în lumea lui ” cum ar fi dacă ” și ” oare ce ar fi ”. Visăm puțin și reticent. Simțim rar și pesimist. Gândim rece și cenușiu. Momentul prezent este clipa trecută. Iar ziua de mâine nu are nici o șansă printre sutele de întrebări și frământări lumești. Unde sunt zâmbetele ? Unde sunt visele ? Unde suntem noi în toată această nebuloasă ? Unde sunt clipele noastre senine și pline de frumos ? Și unde este iubirea în mijlocul atâtor necunoscute ? Unde este plăcerea sinceră de pe chipuri și unde ne sunt emoțiile pozitive ? 

Ne limităm sufletele în a zbura peste granițe. Suntem constrânși de propriile gânduri, de propriile minți. Suntem captivii propriilor temeri și erori. Ne este teamă să facem pasul următor, ne este teamă să dăm ochii cu viitorul. Dar ce este viitorul în mijlocul atâtor confuzii. Și ce suntem noi dacă nu depășim limitele captivității … 

One thought on “Limite nelimitate

  1. E un noroc să existe „cum ar fi dacă”! Întrebarea asta declanșează schimbări în mintea omului, îl aduce din ce în ce mai aproape de „gata, s-a făcut”.🙂 Din păcate, mulți nici măcar nu se întreabă „cum ar fi dacă”. Preferă direct răspunsul: „nu se poate”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s