Când iubești …

Imagine

V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă în sufletele oamenilor atunci când știu că sunt iubiți ? Sau atunci când le reamintești acest lucru fără să fie o ocazie specială ?
V-ați întrebat ce culoare au sentimentele frumoase, pure și sincere ? Sau cât de frumos lucrează în interiorul fiecărei persoane ?
V-ați întrebat vreodată de ce oamenii simpli sunt strălucitori și plini de energie pozitivă ? Sau de ce atunci când zâmbesc par să lumineze totul în jurul lor ?
Iubirea este scuza perfectă pentru fericire. Iubirea este podul care unește caractere, suflete, principii, etăți, religii, culori. Iubirea este cea care ne înfrumusețează atât interiorul cât și exteriorul, cea care ne încălzește pe de-a întregul, cea care ne reamintește în fiecare clipă cât de puternici suntem și câtă voință posedăm.

Ziua de astăzi o dedic exclusiv iubirii. În toate formele ei. Fiindcă e atâta iubire în sufletele noastre care așteaptă să fie descoperită , fiindcă iubirea și tot ce reprezintă ea ne face mai buni, mai generoși, mai umani, fiindcă fără iubire nimic nu e la fel de curat, frumos și magic. Va iubesc și nu vă fie teamă să declarați iubirea celor dragi. Faceți-le o bucurie, puneți mâna pe telefon și înseninați-le ziua cu doar două cuvinte venite din inimă : „ Te iubesc! ” 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s