Iubirea – magie pură

Imagine

Astăzi, scriu despre iubire. Iubirea definită în cele mai mare romane, filme sau povești. Iubirea de fiecare zi, iubirea pentru care majoritatea am făcut multe prostii , iubirea pentru care am riscat tot, iubirea izvorâtă din pasiune, din sentimente sincere – iubirea reală. 
Astăzi, scriu despre toți cei care au iubit , iubesc sau vor iubi, pentru cei care vor cunoaște magia și emoția ei, pentru cei care vor triumfa în cele din urmă și vor găsi fericirea alături de sufletul pereche.
Astăzi, scriu despre cei care și-au pierdut speranța și care s-au resemnat cu singurătatea, despre cei care nu ai simțit trilul primului sărut sau pasiunea unei nopți de dragoste. 
Astăzi, scriu despre mine, despre tine, despre noi cu iubire și speranță în suflet. Am certitudinea că fiecare dintre noi avem undeva în lume jumătatea, sufletul geamăn, alături de care vom afla sensurile iubirii. Nu este nevoie să disperăm, să ne agităm, să facem lucruri inutile pentru a găsi pe cineva, un înlocuitor nu poate fii comparat cu adevăratul deținător al cheii spre inima ta. Vei știi când va apărea persoana potrivită, fiindcă lui i se vor deschide toate ușile către sufletul tău, fără să te poți împotrivii, fără să vrei a face-o. 
Astăzi, scriu despre iubirea adevărată, dintre suflete, oricare ar fi ele, oricât de departe s-ar afla unul de celălalt. 
Astăzi, scriu despre iubirea dintre mamă și pruncul său, dintre tată și copii săi, dintre frați, prieteni sau animale. Iubirea se află în fiecare dintre noi , ne aparține pentru a o dărui. 
Iubirea este cel mai frumos dar al lui Dumnezeu pentru noi, și ce putem face ca să-i mulțumim este să o răspândim , asemeni parfumului primăverii, în fiecare dintre cele patru zări. Dăruiți-o cu generozitate fiindcă ea nu se va împuțina și nici nu-și va pierde din magie. Lăsați deoparte neliniștea, întrebările, frământările, iubirea nu ține cont de ele și nici voi nu ar trebui să o faceți. 
Iubiți senin, dulce, blând, generos și sincer. Iubiți fără teamă, fără ascunzișuri sau minciuni. Unde este iubirea nu ar trebui să mai fie nimic altceva. Umpleți-vă sufletul cu iubire și inspirați asupra tuturor aerul magic, vindecător care poate întineri suflete și regenera inimi.

2 thoughts on “Iubirea – magie pură

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s