Îngerii zilelor noastre

Imagine

Mă binedispun oamenii optimiști și visători. Oamenii frumoși, care au ceva de dăruit și care lasă întotdeauna o urmă permanentă în urma lor. 
Mă impresionează persoanele puternice, a căror forță nu stă neapărat în gesturi ci în gânduri, trăiri sau emoții. Acele persoane sensibile, umile , acele suflete gingașe și mult prea încărcate de probleme , dar care nici un moment nu-și pierd din strălucire și care reușesc întotdeauna să treacă prin focuri și dureri cu capul sus. 
Mă emoționează sufletele care știu ce e iubirea și iertarea și care nu ezită să întindă mâna celor aflați în nevoie. Mă ating poveștile lor de viață, experiențele cumulate, visele spulberate sau din contră cele care s-au împlinit în timp. 
Mă sensibilizează și mă umplu de pace și armonie cei care au întotdeauna un cuvânt de alint, de bunătate, de motivație pentru cei care au nevoie de un semn, oricât de mic ar fi el. Sunt oameni care au puterea să stingă zâmbete și inimi dar sunt și oameni care pot aduce alinare, care pot reda speranță, care pot naște dorințe ascunse. 
Mă ascund de cei care nu reușesc să-ți arate adevărata lor față, de cei care nu cunosc cuvântul – adevăr, de cei care sunt porniți să facă rău cu gândul și cu fapta, de cei a căror lumină este în primejdie să se stingă. 
Mi-i apropii pe cei care știu să dăruiască, să ierte, să împartă, să gândească necondiționat, să iubească, să sprijine, să facă și să gândească lucruri pozitive, să ajute , să consoleze, să motiveze. 
Ei sunt adevărații oameni ai zilelor noastre. Și cum viața este din ce în ce mai grea ei sunt armele potrivite împotriva vremurilor de restriște. Ei sunt îngerii fără aripi ai secolului nostru, doza noastră de energie și motivație, motivul pentru care lumea are sens , culoare și parfum. 
Fii unul dintre ei !!! Fă parte din culorile care înfrumusețează Universul !!! Fii unul din sufletele parfumate de care lumea are nevoie ca să respire în voie !!!

5 thoughts on “Îngerii zilelor noastre

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s