Zboară !!!

Imagine

Învață să zbori, dar nu oricum, ci lin, cuminte și pătrunzător. Înalță-te către ceea ce-ți dorești, străbate văzduhul viselor tale și atinge-le. Lasă-te purtat de aripile vântului, de adierea speranței și de lumina soarelui. Lasă-te mângâiat de culorile curcubeului, de ploaia răcoroasă de vară , de căldura și magia izvorâtă din cele mai pure sentimente. Lasă-te condus de experiența cumulată și încrede-te în propriile gânduri și trăiri. 
Învață când să slăbești frâiele și cum să cobori fără a pierde controlul întregului aparat. Învață când să fii ferm și cum să te pregătești pentru o aterizare forțată. Uneori, lucrurile nu ies așa cum ne dorim, uneori trebuie să pierdem ca să câștigăm , iar alteori trebuie să revenim pe sol ca să ne luăm din nou zborul cu și mai mare avânt. 
Învață să plutești în ciuda furtunii , învață să înfrunți cele mai mari temeri ale tale, învață cum să deosebești un cer senin de unul care anunță tulburări. Totul poate fi înșelător la o primă privire, totul stă în capacitatea sufletului de a ști cum să privească, unde să privească și la ce să privească. 
Învață cum să te înalți în cel mai splendid mod și cum să plutești deasupra tuturor peisajelor gri. 
Învață toate acestea și zborul tău în viață va fi asemănător cu cel al șoimului : rapid, lin, impresionant. Și când o să te afli pe cele mai înalte culmi , pe cei mai pufoși nori, aproape de a atinge cerul și miraculosul , privește în jur și inspiră profund. Inspiră puritate, culoare, parfum, vise, căldură și iubire. Și dorește-ți să rămâi pentru totdeauna un prizonier în propriul tău zbor. Prizonierul cu cele mai frumoase aripi. Deschide-ți larg aripile și ia-ți zborul. Spre infinit, spre fericire, spre împlinire , spre o viață perfectă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s