Garanția zilei de AZI

Imagine

Nu-ți pot spune ce să faci cu demonii tăi. Cu întrebările. Cu frământările. Cu grijile zilei de mâine. Cu gândurile. Cu fantomele trecutului. Dar, îți pot spune asta. Dacă nu le permiți să rămână în urmă, dacă nu te desprinzi de ele, dacă nu le uiți ele vor umbri viața ta. O vor întuneca și în cele din urmă vor stinge și ultima fărâmă de speranță din inima ta. Îți pot spune că vor influența negativ fiecare alegere, fiecare decizie făcută, că te vor face să te îndoiești nu numai de tine ci și de cei apropiați ție, îți pot spune că va fi suficient un singur gând rătăcit ca să-ți răpească buna dispoziție și zâmbetul.
Nu permite influențelor exterioare să-ți răpească frumusețea și extraordinarul vieții. Nu le permite să-ți stingă visele, dorințele , motivele care te țin pe linia de plutire.
Ia inima în dinți și lasă-le să se stingă tăcut, în tăcerea trecutului, în umbra zilei de ieri . Bucură-te de această zi , de momentul prezent , de clipa de față fără alte interferențe. Iubește, iartă, dansează, plângi, strigă, dar lasă în urmă trecutul și tot ce-ți amintește de el. Nu e nici timp și nici loc pentru regrete . Dar e timp și loc pentru sentimente frumoase, sincere, pure. E loc pentru iubire în viața noastră. Și pentru magie. Și pentru credință. Asta îți pot garanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s