A new day, a fresh start

Imagine

Rareori privim ziua din fața noastră ca pe ceva magic, ca un dar. De cele mai multe ori simțim teamă, tristețe sau obișnuință. Nu suntem pregătiți să vedem dincolo de ceea ce însemnă ea , dincolo de faptul că este o zi ca oricare alta. Copleșiți fiind de griji și alte gânduri mărunte menite să ne fure zâmbetul uităm să ne bucurăm de momentul prezent. Lucrurile pe care le facem devin mecanice. Chiar și micul dejun pe care îl preparăm devine cu timpul același, chiar și discuția matinală purtată rapid între cafea și cele zece minute în care trebuie să ne pregătim de serviciu devin cu timpul monosilabice. Pierdem timp constant însă nu ne dăm seama. Pierdem din vedere țelul nostru, visele cele mai importante. Dăm din cap cu tristețe și abandon când realizăm că tot ce a fost mai important și mai valoros pentru noi și-a pierdut din strălucire, iar visele noastre s-au destrămat în favoarea obișnuinței. Trăim cu convingerea că viața este grea și că trebuie făcute și sacrificii, dar nu de dăm seama că în acest joc tandem ne sacrificăm chiar pe noi. 
O nouă zi ar trebui să reprezinte însăși speranța. O nouă zi ar trebui să ne facă să strigăm de bucurie, să mulțumim și apoi să facem tot posibilul pentru a ne îndeplini visele uitate. O nouă zi ar trebui să ne umple sufletele cu lumină, iubire și armonie, să ne facă să înțelegem că avem atâtea de oferit și că timpul nu este nelimitat. O nouă zi ar trebui să fie un dar special pentru suflete deosebite. 
Ziua aceasta este un dar pentru tine și pentru toți cei dragi ție. Ce vei face cu ea ?

2 thoughts on “A new day, a fresh start

  1. Fiecare zi trebuie traita ca si cum ar fi ultima.
    In fiecare dimineata imi aduc aminte ca ziua nu trebuie pierduta. Amintirile si visarile nu au ce cauta. Se traieste ce este de trait, se rezolva ce este de rezolvat. Se fura zilei ce are ea mai frumos. Nu am timp pentru autocompatimire!🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s