Nothing last forever

Image

Aceasta este dovada incontestabila a vietii ca toate sunt trecatoare, azi e cald si soare iar maine ploua si este frig. Azi suntem in viata si ne bucuram de fiecare moment, maine s-ar putea sa nu mai fim. De aceea este foarte important sa ducem o viata fara regrete, sa ducem la indeplinire orice gand traznit ne trece prin cap atata timp cat aduce cu el fericire si implinire sufleteasca. De aceea este foarte important sa oferim iubire, mangaiere, bunatate , sprijin, oricarei persoane care are nevoie, fara sa-i etichetam, fara sa-i impartim in oameni buni si oameni rai. 

Este deja noiembrie. O luna capricioasa, asemeni noua, oamenilor. Uneori ne insenineaza zilele prin aparitia unui soare palid , alteori ne trimite in casa printr-un suvoi de picuri reci si cenusii. Alteori trimite vantul sa ne risipeasca gandurile negre, temerile si indoielile, iar alteori trimite frigul ca sa ne inghete dezamagarile si lacrimile, pentru a putea merge mai departe. 
E timpul sa mai invatam ceva. E timpul sa luam aminte la modul cum se succed anotimpurile, la modul cum se dezbraca fara teama de culori, frunze, frumusete si pentru o clipa raman goi, singuratici, indefiniti ca mai apoi sa o i-a de la inceput. Si noi, ar trebui sa ne dezbracam de tot ce ne retine si ne impiedica sa fim fericiti. Si noi ar trebui sa ne purtam pentru cateva clipe goliciunea, sa privim inauntrul nostru si sa ne dam seama ce anume ne lipseste cu adevarat. Iar apoi sa ne imbracam in haine curate, placut mirositoare, colorate, optimiste si sa ne continuam veseli drumul in viata.

One thought on “Nothing last forever

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s